dissabte, 5 de juliol del 2014

2a setmana a la saca!


Ha passat volant aquesta primera setmana completa! Hem tingut un munt d'activitats. Per començar la setmana ens vam estrenar amb la piscina, que finalment gaudirem durant dos dies, els dilluns i els dimecres. Vam comptar amb el reforç dels nostres tècnics en Diego i en Quim. Pel dimarts ens vam estrenar amb la perxa on tots vam experimentar que és això de volar per uns instants. El dimecres vam tornar a anar a la piscina però abans vam tenir temps de provar el salt d'alçada amb una emocionant competició. Després a la piscina, el temps no va acompanyar gaire però el fet de no parar d'entrar i sortir ens va mantenir amb ganes de remullar-nos.


El dijous va ser un dia ben complert, vam poder gaudir dels consells de la nostre tècnica Jenni en el llançament de martell, que per a qui no ho sàpiga acumula 7 medalles d'or, 6 de plata i 6 de bronze en els diferents campionats d'España i Catalunya en els que ha participat des de categoria juvenil, a més  a més d'haver sigut internacional per España en JJOO de la juventud, un Campionat d'Europa Júnior i dos Mundials Júniors. Tot un privilegi comptar amb ella!

Pel divendres vam reservar el plat fort, una cursa d'orientació pel parc de Can Zam, 10 pistes repartides pel parc, on s'havia de contestar a preguntes relacionades amb l'atletisme i on el grup guanyador fou el format per la Maria, la Mar i la Júlia. Tots van tenir premi per al seu esforç i van gaudir d'un refrescant gelat!