diumenge, 12 de juliol del 2015

Setmana 3 a la butxaca



Tercera setmana del campus UCA, ben calorosa per no perdre el costum. La setmana començava celebrant l'aniversari de Jennifer, una de les monitores del campus, que millor forma de començar la setmana amb una esmorzar diferent! De seguida els nous s'han integrat, on el grup de veterans els han acollit molt bé.  L'aigua molt present durant la setmana, s'ha vist complementada amb una mica de gelat, per tal de fer passar el calor amb més gust.
Pel que fa a les activitats programades, ha donat temps a practicar disciplines atlètiques com el salt de llargada, les tanques, els relleus o el llançament de martell. A més a més de tenir temps per jugar al tennis o els jocs de tota la vida com el mata conills o les "guineus, culebres i gallines".

Els grans el divendres van marxar d'excursió a l'Ecometropoli on els hi tenien preparat dos jocs per aprendre conceptes sobre el canvi climàtic i el reciclatge, i en aquest cas van ser els petits els que van gaudir de jocs d'aigua. Que en quant van arribar els excursionistes s'hi van sumar amb moltes ganes.

Acomiadem els que ja se'n van de vacances, desitjant que s'ho passin molt bé i ens preparem per rebre als nous participants del campus UCA per la setmana que vé!