dilluns, 20 de juliol del 2015

Setmana 4



Setmana molt completa la del 13 de juliol! Tant que no ens ha donat temps a fer la crònica abans i la rebeu amb dies de retard ;-)

Hem tingut temps d'experimentar proves complexes com el salt amb perxa o la pràctica del "baseball", practicar les curses amb els blocs de sortida o experimentar jocs coordinatius on els llançaments i els salts eren els protagonistes. El dijous el vam reservar per a construir els nostres propis malabars; pilotes d'arròs i claves de paper de diari. Per practicar i emular als millors artistes del circ durant les setmanes vinents!
També hem tingut temps per al llançament de martell, comptant amb els savis consells de Jennifer, així com gaudint de les seves medalles...i els sus propis cromos!!
Pel divendres el plat fort, una cursa d'orientació pel Parc de Can Zam, una tradició que cada vegada l'estem fent més completa; 16 pistes amagades pel parc de Can Zam, on hem hagut de respondre preguntes sobre l'atletisme. El més difícil, saber orientar-nos amb els mapes, però els grans han donat un cop de mà als petits i al final tots els equips han tingut el seu refrescant premi!

I ja hem esgotat la quarta setmana! Ja només ens queden dos setmanes de campus!