diumenge, 5 de juliol del 2015

Setmana II - Campus 2015

Després d'una primera setmana curta, amb el Sant Joan al mig, ens vam retrobar amb molts membres de l'escola i del campus de l'any passat a l'inici de la segona setmana de campus. 29 nens i nenes amb ganes de passar-s'ho bé practicant esport. A més a més estrenàvem la setmana amb piscina, imprescindible per superar aquests calorosos dies.

Després d'una mica d'atletisme i jocs presportius vam gaudir del primer dia de piscina ben acompanyats, on a més a més dels monitors de cada grup; en Victor dels grans i la Yaiza dels petits, vam tenir la companyia d'en Quim i la Celia. Així que una mica de fruita fresca i cap a l'aigua.

Com ja hem comentat, i segur que heu notat, la setmana ha sigut ben calorosa, així que durant els diferents dies, les activitats s'interrompien per refrescar-nos, a més a més d'esmorzar amb meló fresc, que sempre ajuda! Així mateix hem aprofitat a la mínima per remullar-nos!

Per acabar la setmana, una excursió a l'Ecometropoli per aprendre una mica d'educació vial a sobre dels "karts" i mini gimcana per l'entorn natural, a la recerca de les claus pel reciclatge. Mentre que els grans, una mica d'atletisme i jocs d'aigua per no perdre el costum. Setmana 2 que ha passat volant! I la setmana vinent més i amb nous convidats! Us seguirem informant famílies!


Us deixem l'àlbum de fotos de la setmana.